x 

0

Namaste

Namaste

Namaste BV, opgericht in 1974, is een groothandel die zich heeft gespecialiseerd in de toelevering van natuurlijke producten aan winkeliers, instellingen, centra en praktijken.

Ons doel is het bereikbaar maken van natuurzuivere producten voor de bewuste consument.

Wij importeren producten vanuit de gehele wereld, maar India is onze belangrijkste handelspartner.

De producten uit India kenmerken zich door de 5000 jaar oude Ayurvedische traditie en zijn uit natuurlijke kruiden vervaardigd.

Wij proberen er alles aan te doen om deze puurheid in ons assortiment te behouden; wij zullen daarom alleen producten in ons assortiment voeren die uitsluitend op natuurlijke basis zijn vervaardigd en in het land van herkomst een welvaartverhogend effect hebben op de werknemers van de producent. Wij zien erop toe dat onze producenten zich houden aan de sociale wetgeving in het land en niet gebruik maken van kinderarbeid.

Onze Namaste Etherische oliën zijn zoveel mogelijk afkomstig van biologische teelt of verkregen d.m.v. wildpluk. Zij worden gewonnen door middel van waterdampdestillatie en er wordt scherp op toegezien dat de oliën niet versneden worden. Wij nemen alleen 100% natuurzuivere oliën in ons assortiment en geen synthetisch nagemaakte olieën.

Wij ondersteunen het project Auroville, een internationale, futuristische stad in opbouw, gelegen aan de Oostkust van India, 200km ten zuiden van Chennai.

Adresgegevens

Sint Agathastraat 21
6287 AJ  Eys
M: 06 54 34 07 79
E: info@wierookenmeer.nl
KvK:17239611

Volg ons

1444669416 Facebook lichtpaars1444669452 Twitter lichtpaars1444669464 LinkedIn lichtpaars

Nieuwsbrief

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van ons nieuws en speciale aanbiedingen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief (maximaal 1x per maand).