x 

Winkelwagen is leeg

De Moeders gouden geuren

Amber Goud
Een heerlijke zoetheid met een vleugje karamel. Een warme vriendelijke geur (verwarmt zelfs als je het koud hebt). Het doet soms ook denken aan Grootmoeders geur van kruidenkoeken. Een geur die vol en rijk is en rustig en geborgen aanvoelt.

Geranium Goud
Een fris groen-rode geur met een aards accent. Een persoonlijke en intieme geur die je dichter bij je innerlijke zelf brengt.

Herfstblaadjes Goud
Een complete geur: bossig, kruidig, houtig, geurig. Een geur om van te houden: vol met een mooi karakter, helder, statig en tegelijk vriendelijk. Hier wil je wel een kamer mee vullen en is het jammer als de geur weer verdwenen is. Gelukkig is het niet alleen een geur voor de herfst. Let wel op dat Herfstblaadjes Goud € 4,95 per pakje kost (en € 2,75 bij 12 stokjes).

Iris Goud
De westerse lotus. Een geur met zowel aarde als licht componenten - verbindt hemel en aarde. Gedistingeerd en rustig.

Jasmijn Goud
Je waart je in een stukje van jezelf dat je nooit gekend hebt. Het gevoel vrede met jezelf te hebben, bij jezelf thuis te zijn. De geur is vol schoonheid en puurheid. Jasmijn Goud brengt een spirituele atmosfeer.

Kaneel Goud
Zo mooi als de kaneelgeur geworden is! Warmte en zachtheid vliegend op een kruidig tapijtje. Een prachtig kerstcadeautje.

Lavendel Goud
De verrukking van Lavendel. Ontspannend en rustgevend en zo een balsem voor ons zenuwgestel. Een schoonheid van eenvoud en verfijning. Een blauwe geur, verzachtend en neemt zorgen weg. Verbazend lekker.

Lentebloesem Goud
Een heerlijk boeket lentebloemen. Fris, vriendelijk en opwekkend. Een goede geur om in de auto te branden als je moe bent.

Lotus Goud
Een heel verfijnde geur. Zoet met een verwijzing naar Franse parfum. Positief, opbouwend, neemt negatieve energie weg.

Mirre Goud
Een geur waar je gelijk een beetje verliefd op wordt. Een vrouwelijke geur, prettig in de omgang, zachtaardig, kun je niet kwaad op worden. Brengt mooie gevoelens met zich mee.

Musk Goud
De diepe en krachtige geur van Musk. Een actieve en avontuurlijke geur met een exotische tint. Heeft ook iets kruimelkruidigs. Een actieve geur die heel goed is om bij te leren, te studeren of te werken. Werkt ook goed als hulp om 's morgens wakker te worden.

Patchouli Goud
Als je de 60's wilt ruiken dan is dit de beste introductie. Dit is een Patchouli die je alleen in je mooiste dromen hebt kunnen ruiken. Deze Patchouli werkt bovendien uitstekend tegen neerslachtigheid en depressie.

Rode Roos Goud
De lekkerste en roodste wierookroos van Nederland. Je gelooft niet wat je ruikt als je rozenfan bent. De blijde geur van liefde en schoonheid. Opwekkend en vrolijk. Het hele jaar door een bloeiende rozentuin in huis.

Sinaasappelbloesem Goud
Een diep geurende citrus vol neroli en petitgrain olie en een vleugje van de essentiële oliën van jasmijn en roos.

Vanille Goud
Een heerlijke en wonderschone vanille. Voor wie de gewone vanille te zoet vindt, is deze gouden versie een bredere en diepere geur die inspireert, prikkelt, opwekt om meer van je zelf te ontdekken of je wereld op een andere manier te bekijken.

Ylang Ylang Goud
Een delicate geur met een citrusachtige toon, die je ontspant en stimuleert. Zij brengt je in contact met je positiviteit.

Zuiveringshout Goud
Zuiveringshout met een wonderschone en intrigerende topnoot. Een opgewekte en heel fijne unieke geur. Pas op: verslavend.

Adresgegevens

Sint Agathastraat 21
6287 AJ  Eys
M: 06 54 34 07 79
E: info@wierookenmeer.nl
KvK:17239611

Volg ons

1444669416 Facebook lichtpaars1444669452 Twitter lichtpaars1444669464 LinkedIn lichtpaars

Nieuwsbrief

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van ons nieuws en speciale aanbiedingen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief (maximaal 1x per maand).