De Moeder's geuroliën

De Moeder´s Geuren geuroliën zijn samengesteld uit pure ingrediënten van natuurlijke (essentiële) oliën. Essentiële oliën gewonnen uit bloemen zijn vaak onbetaalbaar (je hebt vaak honderden kilos bloemen nodig om één kilo essentiële olie te verkrijgen). Omdat we tegenwoordig weten uit welke geurcomponenten rozenolie of jasmijnolie bestaat, kunnen we deze oliën ook samenstellen met dezelfde geurcomponenten uit goedkopere oliën, zoals citronella- en citroengrasolie of palmarosa olie. Hierdoor kunnen we, voor een aanvaardbare prijs, geuroliën maken die nauwelijks te onderscheiden zijn van de originele bloemenoliën. De bekende Franse parfums bestaan, naast 95% alcohol, vaak uit zulke samengestelde geuroliën met kleine toevoegingen van originele dure essentiële oliën.

De Moeder´s Geuren geuroliën zijn eerlijke en hoogwaardige geuroliën, die geen alcohol bevatten en niet verdund zijn met goedkope plantaardige oliën (zoals sesam- of kokosolie). De geuroliën zijn door de concentratie krachtig van geur en economisch in gebruik. De geuroliën zijn niet bedoeld voor consumptie.

Amber
Een heerlijk karamelzoete en behaaglijke geur. Roept associaties op van moederlijke warmte, speculaas en houtvuur. Een "oude" geur" die een gevoel van vertrouwen en bescherming geeft.

Avondroos
De rijke, ronde en zoete geur van de tuberosa bloem. Een krachtige geur, nieuwsgierig en prikkelend. Een zwoele romantische zomeravondgeur gevuld met vlagen bloemennectar.

Boslelie
Een frisse roep van de bodem van het bos. Een opgewekt boeket uit de kabouterwereld. Prikkelt de fantasie en herbergt een schat aan ontdekkingen.

Cederhout
Een unieke geelzoete boterballen houtgeur. De vrolijke en eerlijke zoon van Sandelhout, die ons toezwaait vanaf zonovergoten berghellingen.

Champaca bloem
De blije middag versie van Avondroos. Een volmaakt boeket uit de kindertijd, jong, vrolijk, onbezorgd en de belofte van een waardevolle toekomst.

Franse lavendel
Une composition extraordinaire, une parfume libérée. Verfrissend, zonnig en vitaliserend.

Gardenia
Een oude robuuste rijpe bloemengeur met diepte. Fascinerend, charmerend en rijk met een extraverte uitstraling. Een heldhaftige geur die beschermt tegen angst.

Herfstblaadjes
Een bijzondere, groene bosgeur met varens, eikenmos en gekleurde bladeren. Spannend, mysterieus en betoverend. Bevordert saamhorigheid en vriendschap.

Jasmijn
Een heerlijk frisse lentebloesem. Zoet, aantrekkelijk, vriendelijk en jeugdig. Jasmijn zuivert het gevoel en maakt onbaatzuchtig.

Kaneel, Dennen en Sinaasappel
Een kerstige olie voor alle jaargetijden. De warmte van kaneel, de winter van dennen en de frisheid van sinaasappel.

Kamperfoelie
Een prachtig frisse zoete honinggeur. Levendig, spontaan en aanlokkelijk. De ideale geur voor een warme, blije en avontuurlijke zomeravond.

Lavendel
De blauwe lavendel met een vleugje zoet. Lavendel werkt ontspannend en rustgevend. Een fijne warme en frisse geur, die je aardt zodat somberheid zich oplost.

Lelietjes van dalen
De lichte, fris zoete geur van Lelietjes van Dalen. Lieflijk, bescheiden, prettig in de omgang met een luchtig opgeruimd karakter.

Le Perfume
Ontdek de verborgen verleider in deze mysterieuze en gloedvolle geur. Het subtiele frisse accent is zo aantrekkelijk dat het je niet makkelijk meer loslaat. Een houten geurhartje is hiervoor de oplossing.

Magnolia
De mooiste combinatie van zoet en zuur voor een frisse start. De geur is vrolijk en vrij, opwekkend en stimulerend. Een jeugdige geur die uitnodigt om er op uit te trekken.

Musk
De rijke en exotische geur uit een oude tijdloze Oosterse kruiden- en specerijenstad. Een krachtige inspirerende, maar ook sensuele geur. Musk is een genereuze geur die helpt te concentreren (bij huiswerk maken, wakker worden).

Narcis
Een prachtige frisse groene bosgeur voor opgewekte mannen. Ridderlijk, zelfbewust, intrigerend, avontuurlijk, misschien wat koppig, maar ook verleidelijk. Een compliment voor de man die deze geur draagt.

Patchouli
Een zachte versie van de karakteristieke flower power geur van verbondenheid. Standvastig, vertrouwd en vriendelijk. De sfeer van lang vervlogen wouden, die voortleven in deze geur.

Rode roos
Een duizelingwekkend mooie zoete rode rozengeur. Warm, intiem, lieflijk, poëtisch, blij, onbaatzuchtig, zuiver. Verdiept en verheft je als persoon. Een geur die je de weg wijst naar de mooiste plekjes in jezelf.

Seringen
Een mooie verfijnde bloemenweelde, fris, licht en luchtig. Seringen helpt jezelf te zijn en je te onderscheiden. De geur voert je mee in een bevrijding van alledaagse beslommeringen.

Viooltjes
De geur van een boeket viooltjes. Fris, sportief en een beetje kruidig. Viooltjes zuiveren de gedachten.

Witte lotus
Een lieflijk zachte zoete kindergeur. De witte geur van engeltjes, vriendelijk en eenvoudig. De beschermende geur neemt je aan de hand mee naar de frisheid en het zorgeloze spelen van je kindertijd.

Adresgegevens

Sint Agathastraat 21
6287 AJ  Eys
M: 06 54 34 07 79
E: info@wierookenmeer.nl
KvK:17239611

Volg ons

1444669416 Facebook lichtpaars1444669452 Twitter lichtpaars1444669464 LinkedIn lichtpaars

Nieuwsbrief

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van ons nieuws en speciale aanbiedingen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief (maximaal 1x per maand).